Sustainability and Ifla; What Happens in Europe? - Çimen, Ertuğrul (My University, 2022)
...
Keywords: Sustainable Development Goals (SDGs) IFLA; Sürdürülebilirlik; Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları; Library Map of the World; Dünya Kütüphane Haritası; Sustainabilty