Akademik Kütüphanelerin Zor Yılı : Kur, Kullanıcı, Kaynak Üçgeni ve Yönetim - Çimen, Ertuğrul; Ertuğrul, Çimen (ÜNAK Kurumsal Youtube kanalı, 2022)
Tüm dünyanın ve Ülkemizin de içine girdiği global ekonomik kriz doğal olarak kütüphanelerimizi de derinden etkilemiştir. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik kriz sürecinde kütüphane bütçelerinin daralması, kur sarmalı içerisinde kütüphanelere kaynak temini kütüphane yöneticilerimizi zor ve sıkıntılı süreçlere sokmuştur. Kütüphane hizmetlerini ve kullanıcıları etkileyen bu durumu tartışmak üzere sizleri "Akademik Kütüphanelerin Zor Yılı : Kur, Kullanıcı, Kaynak Üçgeni ve Yönetim"
Keywords: Kur değişimi; Üniversite kütüphanelerinde kaynak yönetimi; Kur; Ekonomik koşullar; Kütüphanelerde yönetim; Üniversite kütüphaneleri; Kütüphane kullanıcısı; Kütüphanelerde kaynak üçgeni ve yönetim