Sistem Çaresiz Eğitim Sizde - Erkut, Erhan (Doğan Kitap, 2022)
Y ve Z kuşakları, kitlesel eğitim modelini aktif olarak reddediyorlar. "Kanımca 21. yüzyıl için alternatif eğitim modelleri yakında ortaya çıkacak. Eğitimin geçmişe göre en çok belirsizlik içerdiği bu çağda çocukları dünde kalmış bir sisteme emanet etmek yanlış. Bilişim toplumu eğitim sorununa kalıcı çözüm getirmeye çalışırken bireylere de çok iş düşüyor. Bu kitap eğitimin nasıl evrim geçirdiğinin yanı sıra veli ve öğrencilerin daha iyi bir gelecek için neler yapabileceklerini de anlatıyor. Çocukları belirsiz bir geleceğe daha iyi hazırlamak hem mümkün hem de kolay, fakat bilinçli adımlar gerektiriyor. Gelecek daha güzel olabilir.
Keywords: Tarih_Türkiye; Education and state; Eğitim_Türkiye; History_Turkey; Eğitim ve devlet; Education_Turkey