Yapay Zeka Destekli Lc Sınıflama: Kütüphanelerde Verimliliği Artırmak - Neslihan Erdoğan (My University, 2024)
...
Keywords: ChatGPT-4; Kütüphanelerde verimliliği arttırmak; ChatGPT-4 ile LC sınıflama sistemi