Değişim Yönetimi: «liderlik için Yeni Beceriler» -akademik Kütüphanecilerin Yeni Rolü - Biçen Aras, Bahar (MEF Üniversitesi, 2021)
Bartın Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü Bilgi Merkezleri Dersi (Çevrim içi)'nde Kütüphanecilerin değişimi, zamana ayak uydurması, akademik kütüphanelerde görev alan kütüphanecilerin yeni rolleri anlatılmıştır.
Keywords: Akademik kütüphaneler; Beceriler; Akademik kütüphaneciler; Liderlik