Rda’nın Neresindeyiz?: #mefterda - Biçen Aras, Bahar (My University, 2016)
Katalog kayıtlarının RDA ile üretilmesi ve MEF Üniversitesi Kütüphanesi Teknik Hizmetler Birimi uygulamaları anlatılmaktadır.
Keywords: RDA; MEF Üniversitesi Kütüphanesi Teknik Hizmetler Birimi; Kataloglama