İpucu: Metropol İzler ve Müzik - Arda İnceoğlu (manifold.press, 2021)
Londra kentinin biçiminin tarih içinde dönüşümünün politik, sosyal ve kültürel çerçevede tartışılması.
Keywords: Londra; Planlama; Kentsel biçim