Elektronik Kaynaklar Hizmetinde Yapay Zeka Destekli Yenilikçi Yaklaşımların İncelenmesi - Baykara, Serenay (My University, 2024)
...
Keywords: Elektronik kaynaklar; Yapay zeka desteğiyle veri tabanları; Kullanıcı eğitimleri