Bahçe Galata’da Nora 2: Oyunbozan bir inceleme - Yıldırım, Beyza (Tiyatral Gazete, 2025)
Bu yazıda Sara Ahmed'in Oyunbozan Feminist kuramı bağlamında Henrik Ibsen'in Bir Bebek Evi ve Bahçe Galata tarafından sahnelenen Lucas Hnath'ın Nora 2 adlı oyunları incelenmiştir.
Keywords: Feminizm; Kadın hakları; Tiyatro