Laz Rektör Eğitimi Alt Üst Etti - Şahin, Muhammed (Pazarlılar Derneği'nin Kültürel Yayını, 2016)
MEF Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin, dünyada hiç bir üniversitede olmayan bir eğitim sistemini üniversitesinde uygulayarak bir ilke imza attı. Bir dönem İTÜ Rektörlüğü de yapan Şahin, Flipped Clasroom eğitim-öğretim modeli ile Türkiye'de eğitimi alt üst ettiklerini söylüyor. Akademi dünyasının tepkisi ise ilginçti: "Bu riski sadece bir Laz Rektör alabilirdi."
MEF Üniversitesi Rektörü ile röportaj
Keywords: Muhammed Şahin; Pazarlılar Birliği Derneği; Pazar; Rize Pazar; Rize